Wij zijn ook wel eens heel boos geweest op onze ouders als wij iets niet mochten doen. Rennen door het huis, stampen en schreeuwen was de oplossing. Wij hebben er nooit aan gedacht om de creditcard te stelen en een dure vakantie te boeken. Deze 12-jarige Australische jongen vond dit wel de juiste oplossing. Hij wilde graag naar Bali toe. Wij geven hem geen ongelijk. Mooi land.

Hij vroeg in eerste instantie of hij naar Bali mocht. Zijn moeder vond dit geen goed plan. Na een flinke ruzie besloot hij de creditcard te stelen en zelf maar een reis te boeken. De jongen heeft wel een dure smaak.

Op de dag van zijn vlucht, vertelde hij zijn ouders dat hij naar school moest. Hij ging echter gewoon naar het vliegveld toe om van Perth naar Bali te vliegen. Op het vliegveld vroegen zij hem gewoon naar zijn ID en paspoort, om er zeker van zijn dat hij 12 jaar of ouder was. Hij kon gewoon afreizen naar bali.

In het – zeer dure – hotel vertelde hij de medewerkers dat hij op zijn zus aan het wachten was. Hij mocht gewoon inchecken. Toen zijn moeder er achter kwam dat hij niet op school was, maar aan het feestvieren in Bali, vloog zij er direct heen om haar zoon op te halen. Eindrekening: zo’n 5.000 euro.