Vroeger, die goede oude tijd, met programma’s die ook voor volwassenen nog leuk waren. Oké misschien zelfs juist leuker waren voor volwassenen. Programma’s die echt op het randje waren. En over randjes gesproken: Waar is die tijd gebleven dat meesters nog gouden eikels konden uitreiken aan drukke jongetjes in de klas. (En deze gouden eikelkettingen konden maken onder de rekenles) en dat zónder gezeur van ouders. Weet jij nog meer kinderprogramma’s die perfect in dit rijtje passen? Laat het ons weten, dan vullen wij het rijtje aan. <3 Dit zijn de grappigste “kinder”programma’s van vroeger.

FFUKKIE SLIM

FFUKKIE SLIM is een serie over de avonturen van een klein geel mannetje. Deze serie zit vol met geweldige flauwe grappen, woordspelingen en wijsheden. “Want je wordt wat je bent in je blote krent”. Een van de meest legendarische afleveringen van FFUKKIE SLIM is toch wel Esmeralda. In een tijd dat er nog niet echt sprake was van transgender-discussies.

Rembo en Rembo

Ik ben een man, een echte man, mét BEENHAAR! WAAH hoe had dit ooit een kinderprogramma kunnen zijn? Wel enorm leuk! Ook nu nog!