In de boeken en films van Harry Potter heeft ook de hond van Hagrid, Muil, een rol. Ben of ken je een Harry Potter fan en wil je Muil kopen? Dan vind je het vast leuk om te weten dat je Muil ook in knuffelvorm kan kopen op Aliexpress. Natuurlijk kijken we ook naar de hond die Muil speelt in de film van Harry Potter.

Mastino Napoletano

In verschillende Harry Potter films wordt er gebruik gemaakt van een Mastino Napoletano om Muil vorm te geven. Muil is de hond van Hagrid, de terreinknecht. Een hond van dit ras is ook wel eens verkozen tot lelijkste hond van de wereld. Wil je ook een Mastin Napoletano? Houdt er dan wel rekening mee dat ze niet persé het lieve karakter hebben van Muil uit de Harry Potter serie. Het zijn waakhonden en ze kunnen erg dominant zijn naar andere honden. Hierdoor is het niet altijd een goed idee om ze met andere honden te laten spelen.

Muil

Muil kopen

Wil je als grote Harry Potter een Muil hebben, maar dan geen echte? Ga dan voor de pluchen variant, verkrijgbaar op Aliexpress. Helaas is deze Muil alleen niet zo groot als in het echt. Wil je zelf nog even zoeken op Aliexpress naar Muil dingen? Zoek dan ook op de Engelse naam van Muil, Fang.

Bekijk de pluchen Muil hier