We hebben het helemaal gehad. We kunnen niet meer. Niet nóg een jaar! Dat zou ons helemaal opbreken. Niet nog een jaar een Instagram tijdlijn vol met bikini-ready vrouwen op opblaasbare flamingo’s. Die hebben we nu wel weer gezien. En de opblaasbare eenhoorns ook. Deze zomer willen we het even helemaal anders aan gaan pakken. Daarom willen wij u presenteren: 3 vervangende opblaasfiguren voor de zomer van 2018.

1. De beste achtergrond

Deze opblaasbare witte engelenvleugels zijn echt huge! En zeer geschikt om te gebruiken voor zonnige Instagram foto’s. Door de witte vleugels als achtergrond komen je nieuwe bikini en je bruine kleurtje extra goed uit!

Bekijk de engelenvleugels hier

2. Diamonds are a girls best friend

Tsjah, ze zeggen het hè! Diamonds are a girls best friend. Dat er in deze ring geen echte diamanten zitten en dat de ring zelf opblaasbaar is, dat vergeten we voor het gemak maar even! Het is wel een hele goede hint voor je vriend als je misschien ten huwelijk gevraagd wil worden. 😉

Bekijk de opblaasbare ring hier

3. Opblaasbaar eiland

Waarom zou je in je eentje op een flamingo of eenhoorn gaan zitten als je met meerdere vriendinnen of vrienden op een eiland kan zitten? En dan niet zomaar een eiland, maar een wolk met een regenboog. Daarmee kom je direct in hemelse sferen. 

Bekijk het opblaasbare eiland hier