Heb je de afgelopen weken al goed je best gedaan om in shape te komen voor de zomer? Alle snacks en ongezonde producten verbannen uit het huis? Iedere dag naar de sportschool? Dan heb je natuurlijk geen zin om die vetrandjes er allemaal weer aan te eten in twee weekjes vakantie in een all-inclusive hotel in Turkije. Maar kun je de verleiding echt niet weerstaan? Dan hebben wij de ideale oplossing voor jou.
De hele dag omringd zijn door jouw favoriete snacks zonder aan te komen? Dat kan best, als je jouw favoriete snack aanschaft in een opblaasbare variant! Lekker in het zwembad, in de zee of in open water zoals rivieren, meren en kanalen. 

Met zijn allen

De pizzapunt is geweldig om met je vrienden aan te schaffen. Zo vorm je samen een hele pizza! En nu zorgen dat je als pizza in het water komt te liggen! Wedden dat je dan zelfs nog wat extra vetjes verbrandt!

opblaas pizza

Bekijk de opblaas pizza hier

Dunkin Donuts

Waan jezelf in een Dunkin Donuts winkel met de ronde opblaasfiguren in donutvorm, inclusief sprinkles natuurlijk!

opblaasbare donut

Bekijk hier de opblaasbare donuts

 

Pretzels!

Ja, je leest het goed! Opblaasbare pretzels! Wij zijn echt onwijs benieuwd wie er ooit heeft verzonnen om opblaasbare pretzels te maken. Wie verzint het.. 😉 Maar oké, het is wel een keer wat anders! Dus wil je origineel zijn? Koop dan een opblaasbare pretzel en maak de blits in het water!

opblaasbare pretzel

Bekijk hier de opblaasbare pretzel

 

De opblaasbare stroopwafel

Jammie! Een stroopwafel is altijd een goed idee! Zelfs als het een stroopwafel is voor in het water, een opblaasbare variant. Bij de Hema kan je nu een opblaasbare stroopwafel kopen. Ben je toch meer een fan van de tompouce? Bekijk dan deze blog voor alle tompouce liefhebbers. 

opblaasbare stroopwafel

Bekijk hier de opblaasbare stroopwafel