Wil jij in één van de meest gave tenten slapen met je vrienden of vriendinnen tijdens het komende festivalseizoen? Wil jij niks missen van wat er om je heen gebeurt of wie je vrienden en vriendinnen mee naar huis nemen? Dan is deze bubble tent perfect geschikt voor jou! Met deze tent ben je binnen no-time omringd door nieuwsgierige ogen, hier moet je natuurlijk wel zin in hebben.

Een doorzichtige bubble tent

Waarschijnlijk ken je de plastic doorzichtige ballen wel waarmee je over het water kan lopen. Deze ballen kan je ook vaak vinden op allerlei verschillende festivals. Van ditzelfde doorzichtige materiaal vind je ook tenten op Aliexpress. Met een dubbele “wand” aan de zijkanten. Hoe gaaf is dat! Zeker weten dat mensen even omlopen op de camping om jouw tent in het echt te kunnen bezichtigen.

Bekijk de opblaasbare waterbal hier

Hoe groot is deze tent?

Wil je met je vrienden in deze tent slapen? Zorg er dan wel voor dat je snel op het festivalterrein bent! Je hebt namelijk wel wat ruimte nodig om de tent op te kunnen zetten. Met een klein plekje tussen andere tenten ga je het niet redden. De tent is verkrijgbaar in verschillende modellen. Zo heb je een grote tent met kleinere compartimenten. Dan hoef je alleen nog maar even uit te vechten met je vrienden wie in welk compartiment mag slapen.

bubble tent

Bekijk de opblaasbare bubble tent hier

Plastic opblaasbaar interieur

Als je dan toch gaat voor een plastic fantastic huis, kan je net zo goed meteen een plastic opblaasbaar interieur bestellen. Er zijn gelukkig op Aliexpress ook verschillende plastic meubelen verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan een opblaasbare sofa, stoel, tweezitsbank. Of aan een opblaasbare tafel. De onderstaande tafel kan je vullen met ijsklontjes om je biertjes en andere dranken goed koud te houden. Mocht je nou in de buurt van water staan, kan je ook de tafel in het water leggen.

Bekijk de opblaasbare stoel hier