Op Aliexpress vind je ook allerlei verschillende spullen voor je allerliefste huisdier(en), zo ook verschillende hondenmanden. Hoe gekker, hoe feller de kleuren, hoe meer glitters en bontjes en hoe extremer hoe beter. Hier hebben wij even een selectie gemaakt van de meest opvallende hondenmanden. Jouw fikkie zal niet weten wat hij meemaakt als hij ziet in wat voor soort mand hij nu weer moet liggen. En waarschijnlijk je partner ook niet. 😉 Wil je het nou echt goed doen? Kies dan voor een bijpassend setje met een halsband of tuigje en een bijpassende riem.

1. Prinsessenmandjes

Op Aliexpress vind je verschillende “prinsessenmandjes” voor de hond. Denk daarbij aan de kleuren roze en paars, aan fluweel, strikjes, kant, ruches en ga zo maar door. Nog leuker is het als jij je hond een mooi jurkje aantrekt, het haar van je hond invlecht en er een grote strik in doet. (Grapje, doe maar niet…). 

2. Fruitmanden

Waar de prinsessenmanden toch echt vooral heel fout zijn, zijn de fruitmanden toch wel “leuk fout”. Deze mandjes zie je in verschillende fruitsoorten. Denk bijvoorbeeld aan ananas of banaan. Je vind ze ook in een soort “hutjes” voor de hond en in een meer traditionele plattere variant.

3. Dierenmanden

De fruitmanden heb je ook in verschillende dierenvarianten. Zo heb je hele schattige haaienmanden (deze is toch wel één van onze favorieten) en platte dierenmanden. Ben jij een Pokémon-fan? Dan kan je ook een platte pikachuvariant kopen op Aliexpress. 

Bekijk de hondenmanden hier op Aliexpress