Ben jij een echte tompouce-fan? Zou jij iedere dag wel omringd willen worden door tompoucen? Dat kan! Tompoucen die geen calorieën bevatten, tompoucen die je ook dagen later op kan eten en die je zelfs mee kan nemen op reis! Natuurlijk koop je bij de Hema de lekkerste tompoucen die er zijn. Maar naast de standaard tompoucen die bij iedereen wel bekend zijn, zijn er ook vele andere tompouce-producten verkrijgbaar bij de Hema.

  1. Douchen met tompoucen

Vind jij de geur van tompouce zo lekker dat je er wel mee zou willen douchen? Ja, ja dat kan kan gewoon! Bij de Hema koop je een speciale douche mousse met de geur van tompouce. De zeep die uit de bus komt lijkt ook nog eens op gele room!

tompouce mousse

Bekijk de mousse hier

  1. Tompouce luchtbed

Ben jij de roze flamingo en unicorn opblaasfiguren helemaal zat? Ga dan eens voor een tompouce luchtbed voor in het zwembad of voor op het strand. Dit opblaasfiguur is ook verkrijgbaar in de andere Hematopper, de rookworst. Helaas is er nog geen douche mousse verkrijgbaar met de geur van rookworst.

tompouce luchtbed

Bekijk het luchtbed hier

  1. USB Stick tompouce

Ben jij op zoek naar een leuke USB-stick? Ga dan voor de Tompouce USB-stick. Hoe origineel is dat! Zullen we wedden dat je hem dan niet snel kwijtraakt? Misschien is hij wel wat gevoeliger voor jattende tengels.

tompouce usb

Bekijk de USB-stick hier

  1. Tissues in een tompoucedoos

Ben je op zoek naar nuttige producten die je regelmatig gebruikt in het dagelijks leven? Of zit je in een dip door een aanhoudende verkoudheid? Ga dan voor de tissues in een tompoucedoos. Als je dan niet over je dip (en wie weet verkoudheid) komt, dan weten wij het ook niet meer!

tissues tompouce

Bekijk de tissuebox hier

  1. Lipstick tompouce

Wil jij jouw liefde voor de tompouce ook uitdragen? Wil jij dat mensen in één opslag zien dat jij een ware tompouce liefhebber bent? Ga dan voor de moisturizing lipstick in de kleur tompouce, je weet wel, dat heerlijke roze laagje bovenop jouw favoriete gebakje.

lipstick tompouce

Bekijk de lipstick hier

  1. Popcorn met tompoucesmaak

WAT? Ja echt, popcorn met de smaak van tompouce, inclusief roze stukjes. Dit is echt totaal LIT! Jammie, jammie, jammie. Kan jij op vakantie in het buitenland niet zonder jouw favoriete gebakje? Geen nood! Prop deze popcorn in de koffer samen met de rest van de tompouce-spullen en je bent klaar!

popcorn tompoucesmaak

Bekijk de popcorn hier

  1. Boodschappentas met tompouce

Om het feestje helemaal compleet te maken, kan je ook nog voor maar 1 euro een boodschappentas aanschaffen met een foto-afbeelding van een tompouce erop.

tompouce tas

Bekijk de boodschappentas hier