Er is een bepaalde periode in mijn leven geweest waar ik het liever niet te veel over heb. Uren, misschien wel dagen van mijn leven heb ik eigenlijk een soort van weggegooid. Deze uren zal ik nooit meer terugkrijgen om op een betere manier in te vullen. Van dit feit kan ik regelmatig niet in slaap komen. Avond na avond lig ik hierover te piekeren in bed. Ik heb lang getwijfeld, zal ik dit wel of niet met jullie delen. Uiteindelijk heb ik toch besloten om het wel te doen. Hopelijk biedt het andere mensen die het hebben meegemaakt een hoop steun.

Het is namelijk zo dat mijn blik op Instagram regelmatig getrokken werd naar filmpjes met slijm. Roze slijm, groene slijm, glow in the dark slijm, paarse slijm. Slijm met glitters, met glittersterretjes, met glitterhartjes, met een metallic gloed en ga zo maar door. Voor iedereen een slijmsoort. Ook de band Beck heeft voor de clip van het nummer Colors slijm een hoofdrol gegeven.

 

Gelukkig kan je dit slijm ook gewoon op Aliexpress kopen. En misschien je eigen Instagram kanaal beginnen met allemaal slijmerige filmpjes en foto’s. Wie weet wat het jou nog op kan gaan leveren. 😉 SLIJM, SLIJM alles SLIJM. Hieronder vind je de mooiste slijmsoorten die je kan vinden op Aliexpress.

 

1. Slijm met bubbels en sterren

Wat dacht je bijvoorbeeld van deze eerste slijmsoort met bubbels en sterren? Ze komen in verschillende kleuren transparant slijm en met verschillende kleuren bubbels en sterren. Denk bijvoorbeeld aan blauw, geel en roze.

 

2. Metallic slijm

Deze slijm heeft meerdere metallic kleurschakeringen. Het zou zo de kleur kunnen zijn van de buitenkant van een dure auto.

3. Glow in the dark slijm

Deze slijmsoort is glow in the dark. Hoe vet is dat! Houdt de slijm even een tijdje in het licht en neem hem daarna mee naar een donkere kamer! Wat een ervaring! Deze soort is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren.

4. Magneetslijm

Wil je een keer iets heel anders proberen? Kijk dan eens naar magneetslijm. Verkrijgbaar in goud, zilver, paars, blauw, groen en zwart.

Dit artikel wordt gesponsord door Aoeah, waar je World of Warcraft Gold Classic kan kopen. Dit kan ook bij de partnerwebsite MTTMO voor de US en EU servers van het spel WoW.